Over mij

Over mij:
Mijn naam is Bianca Martens-van Baaren, trotse moeder van 3 prachtige jongens. Sinds 2007 heb ik als zelfstandig fotograaf Studio Fotobia opgericht!
Van mijn passie heb ik mijn beroep kunnen maken. Met trots heb ik een prachtige studio  sinds 2015 samen met mijn college Sophie, visagiste, Hairstyliste en vakfotograaf waardoor we samen allerlei leuke pakketen kunnen aanbieden!
Onze studio bevind zich in Veenendaal, een fijne  locatie om in een huiselijke sfeer een prachtige reportage te laten maken.

Al heel wat jaren ben ik een allround fotograaf. Mijn specialiteit is mijn persoonlijke benadering en mijn enthousiasme. De informele en persoonlijke sfeer zorgt voor een optimaal resultaat van de foto’s. Een leuke herinnering vastgelegd waar je met plezier op terug kijkt!

“Een super leuke foto shoot gehad, nadat ik mooi opgemaakt werd door Sophie! Echt een leuke ervaring. Bianca stelde de juiste vragen waardoor het voor haar duidelijk werd wat ik wilde bereiken met deze fotoshoot. Haar enthousiasme en kundigheid gaven mij t volste vertrouwen! Kortom: een aanrader!”
Voor meer referenties, kijk eens op mijn facebook pagina!

Waarom Fotobia:
– Professionele shoot voor een betaalbare prijs
– Binnen 10 dagen een preview
– Ongedwongen sfeer
– Gezelligheid
– Kindvriendelijke studio
– CD met (bijna) alle gemaakte foto’s ( zowel kleur als een aantal zwart-wit (sepia))
Een groot verschil met veel fotograven:
– Alle foto’s ontvang je op cd, dus niet alleen een geselecteerd aantal foto’s door de fotograaf
– Zelf eindeloos nabestellen, canvas, albums maken, dus niet alleen te bestellen bij de fotograaf
Uiteraard geef ik graag advies!

Find Us on Facebook